Dodon, fii bărbat – recunoaște înfrângerea!

Untitled

Panică și isterie în rândurile socialiștilor în rezultatul pierderii alegerilor la funcția de primar al municipiului Chișinău!

  • Prin intermediul presei electronice când citești comentariile lor te gândești oare au o patologie mintală, ori sunt atât de frustrați, încât au pierdut bunul simț. Comentariile lor seamănă cu urletele și țipetele unui guzgan rănit.
  • Oamenii culți și deștepți, chiar dacă și nu le este pe plac victoria contracandidatului, strâng din dinți și recunosc înfrângerea și felicită contracandidatul cu victoria.

Aceștia au ajuns să-și piardă mințile, drept dovadă servește momentul când Dodon (probabil) în mod brutal o împinge pe Z. Greceanîi de la tribună în timpul conferinței de presă. Motivul a fost că Greceanîi foarte discret a dat de înțeles că recunoaște înfrângerea.

  1. Ceban a anunțat că refuză la mandatul de deputat în folosul celui de consilier municipal. El a menționat că „este o decizie colegială și comună luată la partid”.

Cunoscând faptul că I. Ceban este un cățeluș care tot timpul latră fără a conecta limba cu creierul, este persoana care nu-și controlează emoțiile și acțiunile – provoacă scandaluri, bătăi, dezordine, devine clar scopul socialiștilor.

Lor le este în cot problemele ce țin de municipiul Chișinău, pentru ei primordial este să facă dezordine în CMC, să fie cât mai rău, ca apoi tot ei să arate cu degetul spre Dorin Chirtoacă și să strige „Chirtoacă îi de jină!”.

  1. Cebanu de acum pe pagina sa de facebook a anunțat ca primarul să pregătească a doua ureche. E clar ce doresc acești trădători-hoți.

Dezamăgirea și isteria lor a ajuns la culme și ca să-i susțină moral pe alegătorii lor, care au votat politic, au ales calea de renumărare a voturile pentru CMC.

Pe ei îi doare în cot că o să fie cheltuiți încă ~3 mln de lei, cu toate că e clar că nimic nu o să se schimbe.

Poate să plătească ei, că Kremlinul pentru această ispravă „nobilă” o să le dea.

Mai stupid e că o să conteste și alegerea primarului din turul II.

Poți contesta când pierzi cu câteva zeci sau sute de voturi, însă când ai pierdut cu 7% (~21000 de voturi) trebuie să fii foarte disperat și incontrolabil în acțiuni ca să pretinzi la o renumărare de voturi, fără de folos.

Și iarăși o să fie cheltuiți încă ~5 mln de lei, tot din buzunarul cetățenilor.

Deci, pentru ambițiile lor personale noi, cetățenii mai trebuie să cheltuim sumar ~ 8 mln lei.

Noi trebuie să tolerăm ambițiile goale a lui Dodon, însă el nu poate reacționa la pierderea alegerilor ca un om normal, onest.

Nu, deoarece:

  • Cunoaște că proiectul „Dodon” nu este altceva, decât un balon de săpun.
  • Recunoașterea, cum ar face un om sănătos la cap, duce la pierderea alegătorilor echivalentă cu moartea. În acest caz, nu ar mai avea o susținere financiară de la Kremlin, iar de susținere politică nici vorbă.

Kremlinul după ce a pompat milioane de euro, și el a pierdut, nu-l mai iartă și o să fie aruncat la lada gunoi, de fapt, unde îi este locul.

Kremlinul o să lanseze un alt proiect, poate Usatîi, poate Șor, poate vor scoate în prim plan alți trădători, hoți, bandiți, pentru că ei în rezervele sale au astfel de mizerii.

  • Delegarea lui Vanica Ceban în CMC, nu este alt ceva decât o dovadă pentru Kremlin, că ei o să lupte și o să justifice mln pe care le-au primit o și, totodată să le mai dea câteva milioane de euro.
  • Un alt moment este frica de răspundere în fața legii pentru toate hoțiile, furturile și privatizările ilegale pe care acest duet le-a făcut. Frica e mare, pentru că hoțiile de la bănci, din buzunarul statului (prin TVA, firme fantome) sunt enorme.
  • În concluzie i-ași da un sfat lui Dodon – Nu te zbate ca peștele pe uscat. Vremea mincinoșilor, trădătorilor, hoților și slugilor Kremlinului se sfârșește, DNA a trecut Prutul.

Dacă ai o încredere cât de mică din partea celor care te plătesc, fă-ți bagajele. Poporul s-a trezit, dovadă este turul doi al alegerilor locale.

Cetățenii au demonstrat că nu suntem un popor laș și că ne pasă de viitorul copiilor și nepoților.

Cetățenii doresc un viitor european cu o viață bună, liberă, doresc să trăiască în liniște și pace.

Înțelege că manipulatorii de acum nu sunt apreciați și de cei care nu vorbesc limba română, ei te-au înțeles ce poamă ești și în ce mocirlă îi duci. Indiferent de naționalitate, toți cetățenii Republicii Moldova își doresc un trai decent, bunăstare, pace și liniște.

Ei au înțeles că trebuie să-și iubească țara în care trăiesc, așa cum o fac toți cetățenii din țările libere și democratice, ca apoi să nu le fie rușine în fața copiilor și nepoților.

Așa că, Dodon-Susanin, ai pierdut nu numai bătălia, dar și întreg războiul.

Ai făcut părinții de rușine, satul tău natal, încerci Republica Moldova să o faci de rușine, nu-ți fă măcar copii de rușine. Dă dreptul copiilor tăi să poată trăi fără a fi numiți trădători și hoți.

Liniștește-te, calmează-te, recunoaște înfrângerea ca un bărbat (dacă te consideri) și pleacă.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s